Aanbieding: Photinia Red Robin

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, bloem, boom, buiten en natuurPhotinia fraseri ´Red Robin´ (Glansmispel) is een zeer populaire wintergroene struik. In het voorjaar loopt de plant met mooi felrood blad uit, dit is meteen zijn sterkste troef! Hoe meer u de plant snoeit, hoe roder van kleur hij wordt. Al het jonge schot loopt namelijk felrood uit. In de zomer is het blad donkergroen. Doordat snoei zeer goed wordt verdragen is het ook een geschikte haagplant. Glansmispels groeien niet te snel. Hierdoor kunt u volstaan met één snoeibeurt in het voorjaar en eenmaal in september zodat de haag weer strak het najaar en winter ingaat. Indien u de Photinia fraseri 'Red Robin' niet snoeit verschijnen er witte bloemen in schermen van mei tot juli. In de winter verkleurt het blad naar bruinrood.

Groot ingekocht!

Hoogte: +/- 150 cm slechts € 15,00 per stuk. (2 stuks per strekkende meter) OP=OP!

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, bloem, natuur en buiten      Afbeelding kan het volgende bevatten: plant en natuur

Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok