Planten voor groothandel prijs

  • Overzichtelijk groen centrum
  • Groothandelsprijzen
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Vakkundig personeel

Bij De Groene Loods in Roosendaal kunt u planten kopen voor een groothandel prijs! Sinds mei dit jaar kunt u in ons groen centrum in Roosendaal 5 dagen per week, en in de maanden april, mei en juni 6 dagen terecht voor een uitgebreid aanbod bomen, planten, potten, manden en accessoires van een uitstekende kwaliteit. Door de krachten te bundelen van een kwekerij, bloemenzaak en tuincentrum vindt u bij ons alles voor de inrichting en aankleding van uw huis, tuin en balkon.

Planten voor een groothandel prijs kopen

De Groene Loods heeft zich voornamelijk gefocust op het aanbieden van tuin- en kamerplanten tegen scherpe en betaalbare prijzen. Door de grootschalige inkoop van onze planten kunnen we voor u een groothandel prijs rekenen waardoor u niet bespaart op kwaliteit maar wel op uw uitgaven. Uiteraard kunt u bij ons dezelfde service verwachten als bij andere tuincentra en hebben we voor u altijd de juiste tips, adviezen en informatie in huis om uw verder te helpen.

Een divers assortiment

Bent u benieuwd naar het assortiment planten voor een groothandel prijs? Kom dan snel een langs in ons groen centrum aan de Wouwbaan in Roosendaal. Voor meer informatie en een advies kunt u tevens telefonisch contact met ons opnemen met een van onze medewerkers via nummer 0165 – 328000.

Planten, Bomen, potten & meer:
Planten voor bedrijvenLeibomenFruitbomen kopenBodembedekkersTuincentrum

Heeft u nog vragen of bent u een groothandel?


Velden met * zijn verplicht