Kamerplant kopen

  • Overzichtelijk groen centrum
  • Groothandelsprijzen
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Vakkundig personeel

Zou u graag een mooie kamerplant kopen maar wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven, kom dan eens winkelen bij De Groene Loods in Roosendaal! U vindt bij ons een uitgebreid aanbod planten voor aantrekkelijke prijzen. Door de grootschalige inkoop kunnen we u planten verkopen tegen groothandel prijzen zonder kwaliteit te verliezen. Bent u benieuwd naar de scherpe prijzen en ons ruime aanbod planten, bomen en accessoires? Kom dan eens gezellig winkelen in ons groen centrum.

Kamerplant kopen bij De Groene Loods

Een kamerplant kopen is bij De Groene Loods in Roosendaal een groot feest. In onze ruime, overzichtelijke en mooie winkel kunt u 6 dagen per week terecht om gezellig te komen winkelen. Wij hebben voor u alles in huis voor de inrichting en aankleding van uw tuin, terras en woonkamer waardoor u altijd wel een iets naar uw wens bij ons vindt. Naast een ruim aanbod kunnen we u tevens helpen bij het uitzoeken van de juiste planten.

Verzorging

Zou u graag een kamerplant kopen en daar de nodige tips over de verzorging bij ontvangen? Vraag een van onze medewerkers dan gerust om advies! Wij weten veel van bloemen, planten en bomen waardoor we u uitstekend kunnen informeren en adviseren. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0165 – 328000.

Planten, Bomen, potten & meer:
HaagplantenBomen groothandel prijsVaste planten RoosendaalPlanten voor horecaPerkplanten Roosendaal

Heeft u nog vragen of bent u een groothandel?


Velden met * zijn verplicht