Leibomen

  • Overzichtelijk groen centrum
  • Groothandelsprijzen
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Vakkundig personeel

Voor een uitgebreid aanbod leibomen bent u bij De Groene Loods in Roosendaal aan het juiste adres! In ons nieuwe tuincentrum hebben we voor u een uitgebreid aanbod bomen, planten, manden en accessoires samengesteld voor de inrichting van uw tuin en woonkamer. Door het ruime assortiment hebben we al vele klanten kunnen helpen met de juiste inrichting en zouden we ook graag u helpen bij de aankoop van nieuwe planten!

Keuze uit diverse leibomen

De Groene Loods verkoopt onder meer een breed scala aan bomen in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Een veel verkochte boomsoort zijn de welbekende leibomen. Deze bomen zijn zeer sterk en groot en zorgen daardoor voor veel schaduw. Leibomen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zowel bladverliezende als bladhoudende leibomen. Wij geven u graag een advies over de verschillende soorten en typen bomen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en zeker weet dat u de juiste boom koopt.

Aanbod

Bij De Groene Loods hebben we op het moment verschillende leibomen voor u in huis. Vraag onze medewerkers gerust om een advies en meer informatie en kom langs om de bomen te bekijken! Voor vragen kunt u tevens contact met ons opnemen door te bellen naar 0165 – 328000.

Planten, Bomen, potten & meer:
Kamerplant kopenDakplataanVijgenbomen kopenTuincentra aanbieding RoosendaalPlanten aanbieding Roosendaal

Heeft u nog vragen of bent u een groothandel?


Velden met * zijn verplicht