Tuincentrum

  • Overzichtelijk groen centrum
  • Groothandelsprijzen
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Vakkundig personeel

De Groene Loods is hét tuincentrum in Roosendaal waar u terecht kunt voor een breed aanbod bloemen, planten, bomen en accessoires. In ons mooie, landelijke en ruime tuincentrum hebben we voor u een brede keuze aan bloemen, planten, bomen, manden en accessoires uitgestald. Door de overzichtelijke indeling kunt u snel vinden wat u zoekt maar kunt u ook gezellig komen winkelen en inspiratie opdoen voor de inrichting van uw tuin, huis of balkon.

Ons tuincentrum: uitgebreid aanbod en aantrekkelijke prijzen

In het tuincentrum van De Groene Loods vindt u een uitgebreid aanbod tuin- en kamerplanten tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard verkopen we ook de nodige aanverwante artikelen zoals manden, potten, potgrond en mest, maar de focus ligt bij ons op de planten. Als speciaalzaak kunt u bij ons altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs en een persoonlijke service voor de inrichting van uw woonkamer, tuin en terras. Heeft u vragen? Aarzel niet en vraag een van onze medewerkers om hulp.

Contactinformatie

Kom eens langs in ons tuincentrum aan de Wouwbaan in Roosendaal om het uitgebreide aanbod te bekijken! Voor vragen of meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 0165 – 328000.

Planten, Bomen, potten & meer:
Tuincentra aanbieding RoosendaalPlanten aanbieding RoosendaalKamerplant kopenDakplataanVijgenbomen kopen

Heeft u nog vragen of bent u een groothandel?


Velden met * zijn verplicht